BC Training en Ontwikkeling

De trainers en coaches van BC Training en Ontwikkeling hebben allemaal hun sporen verdiend als ondernemers, docenten, interim-managers en projectmanagers. Tevens hebben zij alle inhoudelijke kennis van zowel de bibliotheekbranche als het sociaal maatschappelijk domein. Juist de combinatie tussen theorie en praktijk maakt dat de aangeboden kennis direct toepasbaar is voor de deelnemers


Intensieve 1-daagse training Community Librarian
Raak in één dag bekend met de zes kerncompetenties van de Community Librarian van morgen. Tijdens deze intensieve 1-daagse training met een combinatie van theorie en praktijk, leer je succesvolle partnerschappen op te bouwen met als doel het opzetten van klantgerichte activiteiten die bijdragen aan de toekomstbestendige Bibliotheek van morgen. Hierbij krijg je veel praktische tools en tips aangereikt zoals een beslissingsboom voor het uitvoeren van een markt- en omgevingsonderzoek.

Tijdens deze training tevens aandacht voor het werken vanuit de visie van de Bibliotheek. Hoe zorg je ervoor dat de beloften van de toekomstbestendige Bibliotheek naar buiten toe waargemaakt worden? Met als resultaat een Bibliotheek met een sterk imago, die op alle fronten uitstraalt wie zij zegt te zijn.

Deze brede praktijkgerichte training wordt ook als incompany training aangeboden.

De training Community Librarian wordt aangeboden na de zomer 2018.
Houd onze website in de gaten of neem alvast contact op voor meer informatie!