BC Training en Ontwikkeling

BiblioConsult heeft als missie het ondersteunen van bibliotheekorganisaties in het proces zich te ontwikkelen naar een lokale professionele maatschappelijke onderneming. Hiervoor heeft BiblioConsult verschillende producten en diensten ontwikkeld, waaronder de effectmeting. Vanuit hetzelfde standpunt hebben wij een trainingsaanbod ontwikkelt.

BC Training en Ontwikkeling is onderdeel van BiblioConsult B.V. en heeft zich gespecialiseerd op de ontwikkeling van kennis, kunde en competenties van de mens. Het aanbod van de trainingen is ontstaan op basis van de huidige ingezette dan wel de in te zetten transitieprocessen van bibliotheken. 

De trainers en coaches van BC Training en Ontwikkeling hebben allemaal hun sporen verdiend als ondernemers, docenten, interim-managers en projectmanagers. Tevens hebben zij alle inhoudelijke kennis van zowel de bibliotheekbranche als het sociaal maatschappelijk domein. Juist de combinatie tussen theorie en praktijk maakt dat de aangeboden kennis direct toepasbaar is voor de deelnemers

 

BC Training en Ontwikkeling

Programma Trainingen 2017

 

 

Informatie

Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs of mail naar info@biblioconsult.nl. U kunt ook het aanmeldformulier invullen als u zich wilt aanmelden.