Training en coaching

BiblioConsult is toonaangevend in de training/coaching van zowel groepen als individuen. Onze trainers hebben ervaring binnen zowel de profit als non-profitsector en trainen de groepen met veel interactie en praktijkgerichtheid.

Kwaliteit en borging van het geleverde resultaat zijn vanzelfsprekend. Net als het leveren van maatwerk voor u als opdrachtgever.

Onze trainingen worden gekenmerkt door de directe toepasbaarheid. Onze aanpak is gebaseerd op een mix van praktijk, theorie en de behoefte van uw medewerkers. Veel medewerkers gaan na het volgen van een training weer over tot de orde van de dag. Theoretische overdracht van kennis maakt immers nog niet dat de medewerkers ermee aan de slag gaan. Onze methode kenmerkt zich door de verbinding van theorie en praktijk. Zo komen onze trainers altijd een dagdeel terug om de voortgang te evalueren en te zorgen voor borging van het geleerde. Op deze wijze ontstaat intervisie bij uw medewerkers.

Referenties

Trainingen zowel individueel als collectief:
– Ondernemerschap
– Veranderbereidheid
– Inspirerend leidinggeven/leiderschapsrollen
– Competentieontwikkeling

Daarnaast geeft BiblioConsult maatwerktrainingen, coachen we uw medewerkers of management en kunt u ons inschakelen voor het begeleiden van strategische sessies.

Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs ( ) of mail naar info@biblioconsult.nl. U kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij met u contact op.