Werkwijze BiblioConsult

WerkwijzeBiblioConsult is een eigenzinnig adviesbureau dat organisaties adviseert over en begeleidt bij strategievorming, beleidsvorming en beleidsimplementatie, cultuur- en organisatieverandering. BiblioConsult gelooft in de maatschappelijke meerwaarde van de non-profit organisaties. Onze focus ligt daarbij op de professionalisering van de bedrijfsvoering en dienstverlening en uw lokale eindverantwoordelijkheid. Uw medewerkers staan daarbij centraal. Zij maken het verschil en zijn de sleutel tot duurzaam succes.

Onze onderzoekers stemmen hun werk af op uw onderneming. We zijn op zoek naar cruciale managementinformatie als: wat zijn de samenwerkingskansen, wat is de maatschappelijk waarde die uw leden uw organisatie toedichten, wat is de veranderbereidheid in uw organisatie, welke beeld heeft uw subsidieverstrekker van u en welke doelgroepen bedient u nog niet. Samen met onze adviseurs worden de onderzoeksresultaten in een leesbaar rapport geplaatst. Op basis hiervan stellen wij, in overleg met u, veranderplannen op. Het zijn dus uw plannen, uw opdracht.

Uitgangspunten voor onze werkwijze:
– wij leveren geen eindeloze stroom documenten, maar gerichte ondersteuning;
– BiblioConsult levert een compleet programma aan diensten;
– onze producten zijn direct toepasbaar;
– wij geloven in de eigen kracht van onze opdrachtgevers.

BiblioConsult werkt samen met partners die uitblinken binnen hun vakgebied om de prijs/kwaliteitsverhouding zo optimaal mogelijk te houden.

Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs ( ) of mail naar info@biblioconsult.nl. U kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij met u contact op.